Antena 3 CNN Actualitate Tatăl unuia dintre bebeluşii arşi: I-am dat bani asistentei care a lipsit. Sper să fie şi ei pârjoliţi (VIDEO)

Tatăl unuia dintre bebeluşii arşi: I-am dat bani asistentei care a lipsit. Sper să fie şi ei pârjoliţi (VIDEO)

Tatăl unuia dintre bebeluşii arşi: I-am dat bani asistentei care a lipsit. Sper să fie şi ei pârjoliţi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
18 Aug 2010   •   11:47

"Sper să fie şi ei puţin pârjoliţi în tălpi, cum a fost şi micuţul meu, să simtă aceleaşi lucruri". Este declaraţia lui Andrei Dragomirescu, unul dintre părinţii bebeluşilor care au căzut victime tragicului incident de la Maternitatea Giuleşti. Acesta povesteşte cu greu momentele de coşmar prin care este nevoit să treacă.

"Nu ştiu dacă m-aş putea linişti. M-a sunat Poliţia Capitalei, ne-au transmis condoleanţe. Noi tot mai speram, tot speram... Ni s-a spus ieri că este în continuare în stare gravă, astăzi am auzit din nou despre el că este în stare gravă", povesteşte bărbatul.

Ca şi cum incidentul prin care au trecut nu este îndeajuns de dramatic, se pare că bărbatul a fost anunţat că bebeluşul său a murit, deşi acesta se află încă în viaţă, fiind internat la Spitalul "Grigore Alexandrescu". Gafa se pare că le aparţine celor de la Poliţie, care l-au îştiinţat pe bărbat asupra decesului nou-născutului. Preotul spitalului s-a interesat însă de acest caz şi a aflat că, de fapt, copilul este încă în viaţă.



Andrei Dragomirescu susţine că a avut încredere în acest spital, despre care auzise numai lucruri bune. Nu a fost nevoit să le dea bani medicilor, spune acesta, însă trebuia să plătească de fiecare dată când rudele sale doreau să viziteze copilul.

"Cred că am plătit chiar asistenta care a lipsit în perioada aceea. La ora 7 se făcea schimbul de tură. După ora 6 se scot afară vizitatorii", povesteşte bărbatul.

"Nu conştientizam că ce e în incubator e al meu, pur şi simplu parte din soţie şi din mine", mai spune bărbatul.

Andrei Dragomirescu cere să se facă dreptate într-un fel şi spune că nu mai are încredere în sistemul medical din România.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: maternitate giulesti tata parinte bebelus ars
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close