Antena 3 CNN Actualitate Tavanul unui mall din Arad s-a prăbușit. Imagini ca după cutremur

Tavanul unui mall din Arad s-a prăbușit. Imagini ca după cutremur

Tavanul din rigips al unui centru comercial din municipiul Arad s-a prăbușit, noaptea trecută, după o lucrare de reparaţii făcută recent. Imaginile dezastrului au fost surprinse de un martor şi publicate pe internet.

Tavanul unui mall din Arad s-a prăbușit. Imagini ca după cutremur
Sursa foto: criticarad.ro
de Georgiana Adam    |    11 Ian 2021   •   18:30

Din fericire, incidentul s-a petrecut în jurul orei 23.00, cât mall-ul era gol. Tavanul s-a spart în bucăți care au căzut pe holurile de la etajele inferioare II, I și parter. Tot etajul 1 a fost afectat, intrările în mai multe magazine fiind distruse.

Autoritățile care au intervenit cred că, cel mai probabil, muncitorii nu au fixat bine acest tavan, după ce au terminat lucrările care maschează instalațiile electrice și de încălzire.

"Acest lucru era de așteptat să se întâmple. Eu am atras atenția administratorilor că tavanul de sticlă prezintă crăpături și că acest fapt ar putea genera o catastrofă. Atrium Mall a ajuns o cutie de carton. Din cauza modificărilor din ultima perioadă în incinta mall-ului, s-a ajuns ca unele părți ale tavanului de la etajul unu să cedeze din cauza trepidațiilor de la utilajele folosite de muncitori în acest scop”, a precizat un specialist în construcţii pentru criticarad.ro

Luni dimineaţa, mall-ul era deja curăţat, gata să îşi reaia activitatea.

Pe pagina de Facebook al centrului comercial nu se menţionează nimic de incident, fapt care i-a nemulţumit pe unii din clienţi.

"Tavanul, ați pus tavanul”, se întreabă un client.

"Să cadă tavanul de noi? De ani de zile la intrarea în parcarea acoperită stau să cadă din perete pe maşini bucaţi din zid. Se vede că nu sunteţi prea interesaţi de siguranţa cumpărătorilor.

Era omeneşte sa dati un comunicat referitor la ce s-a întamplat şi ce masuri aţi luat pentrut a nu se mai întampla. Pana atunci , pe mine sigur m-aţi convins să nu mai va trec pragul” a spus un alt client.

Potrivit paginii oficiale, Atrium Mall este primul centru comercial de tip mall deschis în centrul Aradului pe 23 martie 2010. Este organizat pe trei niveluri, mallul are suprafață totală de peste 67.500 metri pătrați şi conține 150 de spatii comerciale.
 

 

×
Subiecte în articol: mall Arad tavan rigips
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close