Antena 3 CNN Actualitate Taximetrist bucureştean, mort după o altercaţie în trafic (VIDEO)

Taximetrist bucureştean, mort după o altercaţie în trafic (VIDEO)

Taximetrist bucureştean, mort după o altercaţie în trafic (VIDEO)
14 Dec 2009   •   08:18

Un taximetrist din Bucureşti a fost omorât după o altercaţie în trafic. Martorii spun că şoferul s-a luat la bătaie cu un alt bărbat care i-a lovit maşina cu pumnul, la o trecere de pietoni. Taximetristul a ajuns la spital, unde a murit în urma unui stop cardio-respirator.

Colegii taximetristului spun că pietonul l-a luat la bătaie fără să aibă vreun motiv întemeiat. "La un moment dat, colegul acuza dureri la nivelul toracelui, a spus că nu mai poate să respire. M-am dus repede şi i-am luat un bidon cu apă", a spus un coleg al taximtristului. Ceilalţi taximetrişti sunt convinşi că ar fi putut aplana conflictul dacă ajungeau mai repede la locul incidentului.

"Atunci e normal când unul dintre noi are probleme, sau e atacat, să venim cu toţii. Iar momentul în care noi venim, bineînteles ca să aplanăm sau să ajutăm cumva, vine poliţia şi ne spune de ce aţi venit? Că vă amendăm. Uitaţi ce se întâmplă. Dacă am fi fost noi acolo 5 - 6 colegi, vă spun sigur că nu s-ar mai fi întâmplat aşa ceva. Şi băiatul ăsta, care are şi un copil de doi ani ar fi fost în viaţă", a declarat un taximetrist.

Taximetristul a apucat să-şi sune soţia, spunându-i că se simte rău şi că este la spital. "Am venit aici, m-a sunat el şi mi-a zis că vino repede la municipal că sunt rău, mă doare pieptul, am făcut o belea. Când am ajuns am înţeles că se bătuse cu nişte ţigani în Crângaşi, la o intersecţie. Au sărit la el, l-au omorât, l-au bătut. Şi până la urmă l-a adus un coleg de-al lui aici", a spus soţia taximetrstului decedat.

Conflictul dintre cei doi bărbaţi a fost întrerupt de poliţişti, însă pentru scurt timp. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, dar aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili circumstanţele în care a murit taximetristul.



Antena 3

×
Subiecte în articol: taximetrist taxi deces
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close