Antena 3 CNN Actualitate Taximetrist din Oradea, ucis în timpul unei curse

Taximetrist din Oradea, ucis în timpul unei curse

Taximetrist din Oradea, ucis în timpul unei curse
Sursa foto: taxi
11 Feb 2009   •   19:33

Un taximetrist a fost împuşcat şi ucis în Oradea, marţi noapte, în timpul unei curse. Clienţii ucigaşi i-au abandonat trupul într-un şanţ de pe centura oraşului. Ancheta se mişcă greu. Şi încă un criminal se plimbă liber printre noi.
După o noapte săracă în curse, taximetristul aude o bătaie în geam. Deschide uşa, porneşte ceasul şi pleacă în cursă. "La ora 4 dimineaţa a răspuns la apel, nu era agitat, era într-o situaţie normală", spune Ioan Soporan, administratorul unei firme de taxi parteneră.
A recepţionat, apoi a închis. De atunci nimeni nu l-a mai auzit. Nimeni nu ştie dacă ultimul client i-a cerut o cursă în Oradea sau în afară oraşului. Se ştie doar că la 04.20, taxiul a oprit pe centura oraşului, lângă un depozit. Ceasul nu mai taxa la kilometru, ci la oră de staţionare.
După ce a staţionat aproximativ 20 de minute în faţa depozitului, maşina a demarat în trombă, susţine un martor.
"Un martor de-acolo, a văzut că maşina s-a oprit, s-a întors, a venit înapoi, pe el l-au târât din maşină. L-au aruncat în şanţ şi maşina a dispărut", a declarat Bojic Csaba, administratorul firmei de taxi.
La apelul de ora 06.00, taximetristul nu a mai răspuns prin staţie. Telefoanele îi erau închise, iar soţia nu ştia nimic de el. "Peste puţin timp, m-au sunat că au găsit un decedat împuşcat, m-au chemat să-l identific şi era el", a mai spus Bojic Csaba, şeful taximetristului.
Se pare că agresorul i-a lipit, şoferului, pistolul de umăr şi a tras. Glonţul a străpuns braţul, pieptul şi a ieşit prin cealaltă mână.
Acel glonţ a distrus o familie şi a lăsat orfani doi copii. Colegii taximetristului asasinat se tem să iasă pe traseu. La Oradea au mai fost ucişi taximetrişti.

Foto: oraan.ro
Observator

×
Subiecte în articol: taximetrist Oradea ucis impuscat
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close