Antena 3 CNN Actualitate Taximetrist român ucis în apropiere de Londra. Urma să se căsătorească în acest an

Taximetrist român ucis în apropiere de Londra. Urma să se căsătorească în acest an

Un român în vârstă de 37 de ani, care făcea taximetrie în Marea Britanie, a fost ucis cu sânge rece în propria mașină de către un client Bolt.

Taximetrist român ucis în apropiere de Londra. Urma să se căsătorească în acest an
de Georgiana Adam    |    19 Feb 2021   •   13:18

Gabriel Bringye, originar din Bihor, se afla în Marea Britanie de 13 ani. Om pașnic și la locul lui, urma să se căsătorească în curând, nimic neprevestind nenorocirea ce avea să îi curme viața.

Miercuri seară el a fost descoperit de un şofer de autobuz care observase că nu mișcă și care a alarmat autoritățile. Gabriel a fost găsit de paramedici în mașina sa, în fața unei școli din Tottenham, suburbie a Londrei. Bărbatul prezenta urme de înjunghiere și în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, medicii nu au reușit să-l readucă la viață.

„Poliţia a fost solicitată miercuri la Jarrow Road, Tottenham, la ora 19:21. Ofiţerii au fost asistați de paramedici de la Serviciul de Ambulanţă din Londra şi Ambulanţa Aeriană din Londra. În ciuda tuturor eforturilor depuse de serviciile de urgenţă, el a fost declarat mort la faţa locului la ora 20:00. Rudele sale au fost anunțate”, a declarat un purtător de cuvânt al Scotland Yard.

 „Este o tragedie îngrozitoare. A fost cea mai amabilă și mai blândă ființă umană pe care puteai să o întâlnești. Nu ar fi făcut rău unei insecte. Suntem cu toții șocați”, a declarat unul din prietenii victimei.

Se suspectează un atac premeditat 

Potrivit corespondentului Antena 3 în Marea Britanie, Mircea Maer, moartea taximetristului Gabriel Bringye a fost un șoc pentru comunitatea românească. S-a întâmplat la o oră la care nimeni nu s-a așteptat, seara, la 19. Pur și simplu luase un client, iar în câeva minute a fost înjunghiat. 
Poliția și prietenii lui cred că a fost ori un atac premeditat ori s-a luat la ceartă cu acel client și a fost înjunghiat. Se presupune, de asemenea, că cel care urcase în mașina taximetristului era drogat.

 

 

×
Subiecte în articol: UK Londra Marea Britanie crima
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close