Antena 3 CNN Actualitate Taximetrist ucis pe stradă, în Capitală: I-au tăiat gâtul, în urma unei altercaţii

Taximetrist ucis pe stradă, în Capitală: I-au tăiat gâtul, în urma unei altercaţii

Taximetrist ucis pe stradă, în Capitală: I-au tăiat gâtul, în urma unei altercaţii
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Oct 2011   •   14:21
UPDATE 15:40. Un echipaj de la Institutul de Medicină Legală a ajuns la locul crimei pentru a ridica trupul neînsufleţit al taximetristului. În continuare, nu se ştie nici un detaliu referitor la identitatea criminalului.

Un taximetrist a fost găsit fără suflare în maşina sa, în Bucureşti. Cadavrul şoferului a fost descoperit în sectorul 4.

Potrivit primelor informaţii, victima ar fi avut o răfuială cu mai multe persoane şi a fost înjunghiat. Incidentul a avut loc în apropierea unei bănci.

Poliţia a fost informată, prin intermediul unui apel la 112, că un bărbat a fost victima unei agresiuni. Persoana care a apelat serviciul 112 este singurul martor în acest caz. Martorul l-ar fi văzut pe criminal ieşind în fugă din maşină.

Vezi mai jos unui declaraţia martor


"La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care nu a reuşit decât să constate decesul persoanei, care prezenta o plagă înjunghiată la nivelul gâtului", a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

La locul tragediei a ajuns în cele din urmă şi soţia victimei, căreia i s-a făcut rău fiind transportată de către un echipaj SMUR la spital.

Traficul a fost blocat pe sensul ce duce spre Piaţa Sudului, în urma incidentului.

Poliţiştii îl caută pe ucigaşul taximetristului.
 



×
Subiecte în articol: taxi taximetrist masina deces
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close