Antena 3 CNN Actualitate Taximetriştii protestează în Piaţa Victoriei. Vezi restricţiile rutiere din zona mitingului

Taximetriştii protestează în Piaţa Victoriei. Vezi restricţiile rutiere din zona mitingului

Taximetriştii protestează în Piaţa Victoriei. Vezi restricţiile rutiere din zona mitingului
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Noi 2010   •   09:34

Peste 1.000 de taximetriştii independenţi protestează miercuri, în Piaţa Victoriei. Aceştia cer anularea plăţii retroactive pe ultimii cinci ani a asigurărilor de sănătate de către persoanele fizice autorizate.

Taximetriştii vor veni la protest cu maşinile, iar circulaţia în zonă va fi afectată între 11.00 şi 14.30. Pe timpul mitingului, nu se va putea circula pe breteaua de legătură dintre strada Paris şi Şoseaua Kiseleff.

Circulaţia rutieră pe Bulevardul Aviatorilor va fi restricţionată pe 3 benzi, iar traficul auto de pe Bulevardul Aviatorilor, pe sensul spre Piaţa Victoriei va fi deviată din Piaţa Charles de Gaulle.

Zonele cu restricţii de circulaţie:

11.30 - 14.30 - Breteaua de legătură dintre strada Paris şi Şoseaua Kiseleff

10.45 - 14.45 - Benzile I, II şi III de pe Bvd. Aviatorilor, între str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei

Tot din cauza mitingului, autobuzele care circulă prin zona Pieţei Victoria vor avea trasee modificate în intervalul 10.45-15.00. Autobuzele afectate sunt cele ale liniilor 122, 300, 381 şi 783.

În timpul protestului nu va fi blocat accesul şi nu va fi perturbată activitatea instituţiilor din zona Pieţei Victoria.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a făcut un apel la bucureşteni să folosească, pe cât posibil, mijloacele de transport în comun şi să evite zonele unde va fi traficul restricţionat, pentru a evita blocajele.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close