Antena 3 CNN Actualitate Țeapa luată de o familie de români care s-a grăbit să-și rezerve o vacanță în Grecia: "Am făcut o mare greșeală!"

Țeapa luată de o familie de români care s-a grăbit să-și rezerve o vacanță în Grecia: "Am făcut o mare greșeală!"

O familie de români care și-a rezervat o vacanță în Grecia a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a ajuns la cazare. Acum, oamenii caută disperați o soluție și apelează, prin intermediul internetului, la cei care ar putea să le dea o mână de ajutor.

Țeapa luată de o familie de români care s-a grăbit să-și rezerve o vacanță în Grecia: "Am făcut o mare greșeală!"
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    25 Apr 2023   •   22:33

Cei doi soți, alături de bebelușul lor, au vrut să se bucure de o lună de relaxare în sudul Greciei. Prevăzători, au rezervat totul prin intermediul Airbnb încă din luna decembrie 2022 sperând că au făcut o alegere foarte bună și financiar, dar și în ceea ce privește cazarea.

Când au ajuns la destinație, în loc de casa cu curte pe care credeau că au rezervat-o, au aflat că vor fi cazați, de fapt, într-un apartament. Și, mai mult decât atât, totul era într-o stare deplorabilă, mobilă veche, mucegai pe pereți și un miros insuportabil. Așa că primul lor gând a fost să ceară ajutor pentru a găsi rapid o altă cazare.

Aceștia au povestit pe o pagină de profil țeapa pe care și-au luat-o:

"Cuplu cu un bebeluș căutăm urgent cazare, ca soluție de back-up. Pe scurt, cazarea plătită prin AirBnB, arată în linii mari ca-n poze, doar că jegul și ponoseala sunt indescriptibile.

Planul inițial era pentru o lună în sudul Greciei (suntem deja aici) într-o proprietate la curte cu 2 dormitoare la prețul de 450 euro, fiind extra sezon. Realitatea e însă departe de ce credeam că am rezervat, așa că ne căutăm o opțiune de rezervă. Dacă aveți ceva în cifre decente, disponibil pentru următoarele 2-3 săptămâni, rog să comentați și vă contactez în privat.

De preferat: Peloponnese, Attica, Keratea, Zakynthos, Lefkada, Corfu dar nu excludem și alte zone dacă oferta e decentă.
Mulțumesc!

P.S: Curățenia este crucială!", a scris un membru al familiei pe grupul Forum Grecia.

Turiștii au povestit că au început să caute cazare în decembrie 2022 și așa au luat legătura de un conațional stabilit în Halkidiki.

"Ne-a ținut în stand-by 2 luni, evitând să menționeze clar un preț, mereu explicând că banii nu-s un stres, doar să mergem să ne simțim bine; n-am înțeles ever ce era în capul lui, așa că am renunțat.

În final ne-am spus că din moment ce plătim cu card și în avans prin AirBnB-ul lucrurile sunt clare. Se pare că am mai pus o lecție la catastiful lecțiilor despre natura umană și a comerciantului în special.

Dincolo de faptul că curtea nu e curte și casa nu e casă (cum credeam! E un apartament în clădire cu apartamente fără NICI un strop de curte), dincolo de astea, absolut totul e de o ponoseală ieșită din comun. Inclusiv dușul, înfundat cu o tonă de păr l-am găsit, iar per ansamblu totul e lipicios și grețos.

Cel mai tare e că nici n-ai ce să le spui celor de la AirBnB, că nu e ca și cum nu există mobila din poze, să ai motiv să faci complaint, dar cum le spui că pute casa toată. Bonus, cu mucegai. Vorba aia, am venit la mare pentru aer curat și miroase toată casa a mucegai.

Anyways, va fi cel mai scump review din viața mea, măcar să-i las și eu omului un cadou în prag de sezon estival", a precizat românul țepuit, potrivit Ziare.com.

Acesta recunoaște că nu a verficat ca proprietatea să aibă recenzii bune din partea altor turiști.

"Aici e prima greșeală mare ce am făcut-o. Are doar 3 review-uri, foarte bune, evident, din 2020 și 2021. Ce să zic, să ne fie învățătură de minte", a spus autorul postării.

Omul a adăugat că a încercat și să curețe apartamentul în speranța că îl va putea aduce la starea în care să fie locuibil.

"Am făcut (spălat podele, baie, tot, în final problema e ponoseala unei proprietăți folosite intensiv, aș zice. Mobilă ponosită cu miros specific, pereți îmbibați de mucegai cu mirosul aferent, peretele de bucătărie îmbibat în ulei, altele).

În principal, proprietarul e genul celui care îți pune o minge în cameră și în anunț îți scrie că e dotat cu jucării pentru copii. Mingea veche de 10 ani și aia. Venim în Grecia de 8 ani, e cel mai grav fail de până acum, sincer, și e poziția 2 în top failuri din viață noastră. E o lecție", a mai spus cu amărăciune autorul postării.

×
Subiecte în articol: Grecia vacanţă teapa
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close