Antena 3 Actualitate Teatrul Bulandra, despre boala lui Alexandru Darie: Nu a fost vreodată pe nicio listă de transplant

Teatrul Bulandra, despre boala lui Alexandru Darie: Nu a fost vreodată pe nicio listă de transplant

19 Sep 2019   •   11:29
Teatrul Bulandra, despre boala lui Alexandru Darie: Nu a fost vreodată pe nicio listă de transplant

Regizorul Alexandru Darie, care a murit, miercuri, la Institutul Clinic Fundeni,  va fi depus vineri,  ora 20.00, la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, până duminică, la ora 12.00. În acest interval vor avea loc, zilnic, slujbe religioase. 

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 22 septembrie, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu, se anunţă într-un comunicat al teatrului, care face precizări şi despre  boala care l-a răpus pe artist.

”Având în vedere informaţiile contradictorii apărute în spaţiul public după decesul regretatului regizor Alexandru Darie, legate de faptul că era înscris pe lista de aşteptare pentru transplant hepatic, Agenţia Naţională de Transpant face următoarele precizări: În urma informaţiilor primite de la cele trei centre de transplant hepatic acreditate (Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic Sf. Maria Bucureşti şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon Iaşi) vă comunicăm că domnul Alexandru Darie NU se afla înscris în Registrul Naţional de Transplant în vederea efectuării unui transplant hepatic. De asemenea, conform datelor furnizate de Spitalul Clinic Sf. Maria Bucureşti, precizăm că domnul Alexandru Darie nu a fost înscris în Registrul Naţional de Transplant pe lista de aşteptare pentru transplant pulmonar”, se arată într-un comunicat de presă.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close