Antena 3 CNN Actualitate O nouă locație pentru Teatrul Nottara? Ce propunere face Liviu Dragnea

O nouă locație pentru Teatrul Nottara? Ce propunere face Liviu Dragnea

O nouă locație pentru Teatrul Nottara? Ce propunere face Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    07 Dec 2015   •   20:00

Liviu Dragnea a declarat, luni, că Teatrul Nottara ar putea să îşi desfăşoare activitatea la Casa de Cultură a Ministerului de Interne, propunere venită din partea unui coleg de partid şi pe care o face Guvernului.

"Un coleg de-al nostru, domnul deputat Zisu, a făcut o propunere şi mi se pare foarte bună şi o transform într-o propunere publică pentru Guvern. De exemplu, a apărut situaţia cu câteva teatre, este vorba de Teatrul Nottara pe care îl ştim cu toţii şi cu care am crescut cu toţii. Există, din câte ştiu eu, Casa de Cultură a Ministerului de Interne care eu sunt sigur că are avize de la ISU unde s-ar putea desfăşura activitatea Teatrului Nottara. Mai pot exista şi alte spaţii publice şi cred că Guvernul, Ministerul Culturii şi prim-ministrul nu ar trebui să lase aceste instituţii în situaţia în care sunt acum să nu mai funcţioneze", a spus Liviu Dragnea, luni, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că şi la Palatul Parlamentului se pot găsi spaţii care s-ar putea amenaja pentru funcţionarea teatrelor, iar o altă idee a colegilor săi a fost ca Teatrul Foarte Mic să îşi desfăşoare activitatea la Cercul Militar. 

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close