Antena 3 CNN Actualitate Telefon misterios, găsit la locul exploziei de la Crevedia. Aparatul va fi predat procurorilor

Telefon misterios, găsit la locul exploziei de la Crevedia. Aparatul va fi predat procurorilor

Un telefon misterios a fost găsit la locul exploziei din Crevedia, iar aparatul a fost ridicat sâmbătă de anchetatori.

Telefon misterios, găsit la locul exploziei de la Crevedia. Aparatul va fi predat procurorilor
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cristi Popovici    |    02 Sep 2023   •   14:30

Jandarmii au luat telefonul care se afla în preajma gardului de lângă gospodăriile care au fost distruse în totalitate şi unde stăteau cele trei victime care au murit în urma exploziei de acum o săptămână.

Jandarmii au ridicat aparatul care prezenta urme majore de arsură şi îl vor preda procurorului de caz care, cel mai probabil, va dispune expertizarea sa în speranţa că se găsesc informaţii sau imagini din momentul exploziilor.

Între timp, continuă ancheta la Crevedia, sunt patru anchete pornite de procurori.

Între timp, continuă ancheta la Crevedia. Sunt patru anchete pornite de procurori: două de cei de la DNA, o alta a Parchetului Militar care vizează intervenţia pompierilor şi ancheta Parchetului General care vizează exclusiv ce s-a întâmplat în seara dezastrului. Cea din urmă ar trebui să găsească şi vinovaţii pentru dezastrul care a avut loc.

Aceste anchete vizează însă, deocamdată, fapte, şi nu persoane. Până acum, niciun suspect nu a fost identificat în cazul exploziei de la Crevedia, unde trei oameni au murit şi alţi peste 56 sunt răniţi, civili şi pompieri. La locul dezastruluil mai rămân şi casele distruse în totalitate.

Trei pacienți din explozia de la Crevedia, în continuare în stare critică

Trei pacienți răniți în exploziile la stația GPL din Crevedia sunt în continuare în stare critică. Doi se află la Spitalul Clinic de Urgență București, respectiv la Spitalul Bagdasar Arseni din București, iar al treilea într-un spital din Milano.

Conform bilanțului dublei explozii de la Crevedia, transmis sâmbătă de Ministerul Sănătății, doi pacienți sunt, în România, critici intubați și ventilați mecanic. 

Unul este internat la Spitalul Clinic de Urgență București, iar al doilea la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni București.

16 pacienți internați se află în stare medie sau ușoară, din care şase sunt la Spitalul Clinic de Urgență București, patru la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București, cinci la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București și unul la Spitalul Universitar de Urgență Elias București.

Trei pacienți au murit. 25 de pacienți au fost externați, iar 12 au fost transferați în străinătate.

Dintre aceștia, un singur pacient este în stare critică, internat la Milano. Aceste are o suprafață corporală arsă mai mare de 90%, este intubat și ventilat mecanic. 

"Stabil hemodinamic, necesită suport vasopresor intensiv. Stare critică, monitorizat intensiv continuu. A fost transferat într-o altă unitate medicală din Italia, înalt specializată în tratarea arsurilor", susține sursa citată.

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close