Antena 3 CNN Actualitate Telegondola din Mamaia s-a oprit după o pană de curent, iar zeci de oameni au rămas blocaţi în cabine

Telegondola din Mamaia s-a oprit după o pană de curent, iar zeci de oameni au rămas blocaţi în cabine

Telegondola din Mamaia s-a oprit după o pană de curent, în această seară, iar zeci de oameni au rămas blocaţi în cabine, preţ de câteva minute.

Telegondola din Mamaia s-a oprit după o pană de curent, iar zeci de oameni au rămas blocaţi în cabine
de Alin Tarnovschi    |    15 Iul 2021   •   21:29

Telegondola din Mamaia s-a oprit, la un moment dat, în jurul orei 21.20, iar oamenii au rămas blocaţi în gondole, la zeci de metri deasupra pământului.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul pompierilor.

Din fericire, după câteva minute, angajaţii telegondolei au reuşit să pună în mişcare cabinele printr-un sistem mecanizat, acţionat manual.

"În momentul de față cabinele telegondolei s-au pus în miscare. Se acționează manual sistemul mecanizat al telegondolei, sunt persoane care coboară din prima cabina în acest moment, conștiente, cooperante.

Până în momentul de față nu sunt persoane cu atac de panica sau alte probleme. Se continuă evacuarea persoanelor din cabine", se arată într-o informare a reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Potrivit ultimelor informaţii, au fost evacuate 55 de persoane la punctul de la Cazino şi alte 62 de persoane la punctul Aqua Magic.

Două persoane au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, însă au refuzat transportul la spital.

×
Subiecte în articol: Telegondola Mamaia
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close