Antena 3 CNN Actualitate Telenovelă pură. În timp ce Vanghelie dădea cu subsemnatul la DNA, Mizil făcea dezvăluiri de senzaţie: "Sunt însărcinată. Copilul este al lui Marian"

Telenovelă pură. În timp ce Vanghelie dădea cu subsemnatul la DNA, Mizil făcea dezvăluiri de senzaţie: "Sunt însărcinată. Copilul este al lui Marian"

Telenovelă pură. În timp ce Vanghelie dădea cu subsemnatul la DNA, Mizil făcea dezvăluiri de senzaţie: "Sunt însărcinată. Copilul este al lui Marian"
de O.P.    |    13 Mar 2015   •   05:50

Oana Mizil a acuzat, în direct la Antena 3, presiuni politice în cazul dosarelor penale deschise pe numele ei şi al lui Marian Vanghelie. Mizil lasă să se înţeleagă că în spatele acţiunii procurorilor ar fi Victor Ponta. Cu toate acestea, imediat ce a ieşit de la audieri, a anunţat că şi-a dat demisia din Parlamentul României.

Iubita lui Marian Vanghelie a fost audiata la DNA de la primele ore, înaintea primarului Sectorului 5, care asista la percheziţiile procrurorilor. Oana Mizil a negat acuzaţiile procurorilor şi a susţinut ca nu a fost niciodata admistratorul vreunei firme. Dar a hotarât sa îşi dea demisia din Parlament.

În direct la Antena 3, Oana Mizil a acuzat presiuni politicie şi chiar Parchetul General că ar face jocul lui Victor Ponta.

"Uitati-va la traseul acestor dosare, de unde a plecat totul: Parchetul general. Am vazut o mare satisfactie pe fata lui Victor: eu ii spun VIctor, Victor, Victor si atat", declara Mizil.

Iubita lui Vanghelie ar putea fi chiar exclusa chiar luni din PSD.

La ieşirea de la DNA Oana Mizil i-a luat apărarea iubitului ei şi a anunţat în mod ofcial că este însărcinată, iar tatăl copilului este Marian Vanghelie.

×
Subiecte în articol: Oana Mizil Marian Vanghelie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close