Antena 3 CNN Actualitate Teleorman. O baschetbalistă a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul al patrulea al blocului în care locuia

Teleorman. O baschetbalistă a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul al patrulea al blocului în care locuia

Teleorman. O baschetbalistă a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul al patrulea al blocului în care locuia
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Feb 2013   •   12:40

O baschetbalistă americancă de la Baschet Club Teleorman a ajuns, duminică, la Spitalul Judeţean, având un picior rupt, după ce a căzut de la etajul al patrulea al blocului în care locuia în Alexandria, pe capota unei maşini, iar poliţiştii spun că tănăra ar fi fost în stare de ebrietate.
   
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Teleorman, primele cercetări ale poliţiştilor arată că în noaptea de sâmbătă spre duminică în locuinţa tinerei ar fi avut loc un chef, iar după terminarea acestuia sportiva a căzut de la etajul al patrulea, pe capota unei maşini parcate.
   
"Tânăra de 23 ani a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Teleorman, starea acesteia fiind stabilă. Are un picior rupt, i-a fost pus piciorul în ghips şi a refuzat internarea. Au fost audiate mai multe persoane în compania cărora tânăra şi-a petrecut noaptea şi se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul. Până în prezent a fost înlăturată posibilitatea producerii unei fapte cu violenţă şi urmează să stabilim dacă este un accident sau o tentativă de suicid", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Adrian Ilicea.
   
Potrivit acestora, există suspiciuni că tânăra ar fi fost în stare de ebrietate.
   
Tânăra, Chelsea Ann Lyons, care de un sezon este extremă la echipa Baschet Club Teleorman, locuieşte într-un apartament din Alexandria cu o altă colegă de echipă, Shanita Tava Arnold. Primele date şi mărturii de la faţa locului arată că în timp ce Shanita Tava Arnold se afla într-o altă cameră Chelsea Ann Lyons a deschis fereastra, căzând de la etaj.

×
Subiecte în articol: baschet american etaj bloc accident
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close