Antena 3 CNN Actualitate Coronavirus separă familiile. Doi copii au ajuns în grija statului după ce părinții lor au ieșit pozitivi cu COVID-19

Coronavirus separă familiile. Doi copii au ajuns în grija statului după ce părinții lor au ieșit pozitivi cu COVID-19

Doi copii, de 2 şi 12 ani, au fost preluaţi sâmbătă seară de autorităţi şi duşi într-un centru de plasament după ce părinţii lor şi doi fraţi au fost diagnosticaţi cu coronavirus şi internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Matei Balş" din Capitală, anunţă Consiliul Judeţean Teleorman.

Coronavirus separă familiile. Doi copii au ajuns în grija statului după ce părinții lor au ieșit pozitivi cu COVID-19
29 Mar 2020   •   10:58

Cei doi copii au fost duși la unul dintre Centrele de Plasament din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman și cazați separat de restul copiilor.

Părinţii celor doi copii au rămas internaţi în spital împreună cu alţi doi dintre copiii lor, după ce rezultaul testelor a arătat că sunt infectaţi cu noul coronavirus.

Până la momentul rezultatelor părinții s-au aflat într-un centru de carantină în orașul Zimnicea din județul Teleorman.

”În seara zilei de 28 martie 2020, la ora 22,30, au fost preluaţi 2 dintre cei 4 copii minori ai familiei internate la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Matei Balş" din Capitală, după ce această familie, formată din 6 membri, s-a aflat anterior în Centrul de carantină situat în oraşul Zimnicea, judeţul Teleorman.

Minorii care au ajuns la DGASPC Teleorman sunt în vârstă de 2 şi 12 ani. Cei doi minori aduşi într-unul dintre centrele de plasament din cadrul DGASPC Teleorman, pe o perioadă determinată, au fost testaţi negativ COVID-19”, a transmis duminică CJ Teleorman.
 

×
Subiecte în articol: parinti centrele de plasament Teleorman

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close