Antena 3 CNN Actualitate Un telespectator Antena 3 a câștigat concursul "Fii primar pentru o zi" și premiul de 15.000 de lei

Un telespectator Antena 3 a câștigat concursul "Fii primar pentru o zi" și premiul de 15.000 de lei

Un telespectator Antena 3 este fericitul câştigător al concursului "Fii primar pentru o zi". Pentru că a stat cu ochii pe postul nostru de televiziune în ziua alegerilor, Călin Coroian din Zalău se bucură de leafa pe o lună a unui primar de municipiu

Un telespectator Antena 3 a câștigat concursul "Fii primar pentru o zi" și premiul de 15.000 de lei
de Georgiana Adam    |    28 Sep 2020   •   19:35

"Sunt Călin Coroian și sunt fericitul câștigător al concursului. Urmăresc frecvent postul Antena 3 și am decis ca în ziua votului să particip la acest concurs", a declarat câștigătorul.

Un concurs prin care Antena 3 i-a răsplătit fidelitatea. Pentru că a urmărit programele postului nostru de televiziune, Călin din Zalău a știut răspunsul la întrebările publicate oră de oră pe aplicația Sinteza Zilei.

"Concursul nu a fost ușor. Deși am răspuns corect și rapid nu mă așteptam să fiu clasat pe prima poziție. De aceea, sunt surprins și foarte fericit pentru câștigarea acestui premiu", a explicat Călin Coroian.

Un premiu care i-a adus telespectatorului în vârstă de 52 de ani nu mai puțin de 15 mii de lei, echivalentul salariului pe o lună încasat de un primar de municipiu.

Aplicația Sinteza Zilei poate fi descărcată aici (Google Play) sau aici (App Store).

×
Subiecte în articol: Fii primar pentru o zi
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close