Antena 3 CNN Actualitate Telespectatorii Antena 3, solidari cu eleva violată

Telespectatorii Antena 3, solidari cu eleva violată

Telespectatorii Antena 3, solidari cu eleva violată
de S.T.    |    23 Iul 2015   •   08:46

Pe adresa de e-mail [email protected] am primit mesaje şi fotografii trimise de telespectatorii noştri purtând cocarde albe în piept în semn de solidaritate.

În mesajele trimise, telespectatorii îşi arată indignarea faţă de faptul că violatorii au fost lăsaţi în libertate.

Telespectatoarea Antena 3 Ada Popa ne-a scris că în acest caz trebuie să se aplice principiul "unul pentru toti, toţi pentru unul". Adaugă că deşi de-a lungul timpului au mai fost multe situaţii asemanatoare, reacţia românilor nu a fost ca acum, dar e mai bine mai târziu decât niciodată.



"Trebuie definită mai clar noţiunea de pericol public pentru care se impune arest preventiv astfel încât acesta să nu mai poată fi evitat de infractorii periculoşi", ne-a scris Emilia Angela Dumitrescu, în vârstă de 84 de ani, din Constanţa

De aceeaşi părere sunt şi doi tineri bucureşteni care s-au fotografiat cu cocardele albe în piept alături de mesajul "Nu abuzurilor!".



Va invităm în continuare să vă fotografiaţi purtând cocarda albă - semn al solidarităţii - şi să ne trimiteţi pozele şi mesajele dumneavoastră pe adresa de e-mail solidaritate@antena3.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close