Antena 3 CNN Actualitate Televiziunea franceză TF1 recunoaşte că a manipulat huiduielile la adresa preşedintelui Hollande

Televiziunea franceză TF1 recunoaşte că a manipulat huiduielile la adresa preşedintelui Hollande

Televiziunea franceză TF1 recunoaşte că a manipulat huiduielile la adresa preşedintelui Hollande
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de S.T.    |    14 Noi 2013   •   13:05

Televiziunea franceză TF1 a recunoscut, miercuri, că a manipulat sunetul unui reportaj destinat preşedintelui Francois Hollande şi în care se dădea impresia că acesta a fost huiduit în momentul în care a ieşit din maşină, la vizita efectuata în data de 11 noiembrie.

Sunetul original al huiduielilor la sosirea preşedintelui Franţei la Oyonnax a fost "decalat din neglijenţă cu 4 secunde" pe imaginile de la jurnalul de la orele 20:00, difuzat de TF1, a recunoscut Catherine Nayl, directoare a departamentului de Informaţii al postului francez de televiziune, scrie 7sur7.be.

"Este vorba despre o eroare regretabilă fără dorinţa de a deforma realitatea", a precizat Catherine Nayl.

Le Petit Journal de Canal+, o emisiune satirică, a prezentat, marţi, cu imagini şi înregistrare de sunet ca dovadă, că huiduielile au fost decalate şi adăugate în momentul în care preşedintele ieşea din maşină.

Francois Hollande a fost huiduit câteva momente mai devreme, dar la sosirea sa huiduielile au încetat, aşa cum o confirmă imaginile şi sunetul din materialul video de mai sus.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close