Antena 3 CNN Actualitate Temperaturi de vară la început de toamnă. Prognoza METEO 7 septembrie 2020

Temperaturi de vară la început de toamnă. Prognoza METEO 7 septembrie 2020

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în perioada imediat următoare românii vor avea parte de temperaturi ridicate. Astfel, în săptămâna care tocmai a început, temperaturile vor urca până la 32-33 de grade Celsius.

Temperaturi de vară la început de toamnă. Prognoza METEO 7 septembrie 2020
Sursa foto: Pixabay.com
de Laura Dinu    |    07 Sep 2020   •   09:20

Prognoza METEO 7 septembrie 2020. Vremea în țară

La această oră, cerul este mai mult senin, iar vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. La ora 08 temperatura aerului avea valori cuprinse între 8 grade la Joseni şi Miercurea Ciuc şi 24 grade la Moldova Nouã. În zonele depresionare, local se semnaleazã ceaţã.

Astăzi, vemea va fi cãlduroasã în orele amiezii în regiunile sudice, vestice şi estice şi local în cele centrale. Cerul va fi mai mult senin în prima parte a zilei, apoi înnorãrile se vor accentua treptat şi pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice în nord-vestul, nordul şi izolat în centrul ţãrii şi la munte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade. Izolat, dimineaţa în zonele joase de relief, se va semnala ceaţã.

Prognoza METEO 7 septembrie 2020. Vremea în Capitală

Luni dimineață, cerul este senin, vântul calm, iar la ora 08 se înregistrau 15 grade la Bãneasa, 16 grade la Filaret şi 17 grade la Afumaţi.

Astăzi, vremea va fi frumoasã, dar cãlduroasã dupã-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 31...32 de grade.

×
Subiecte în articol: vremea meteo prognoza
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close