Antena 3 CNN Actualitate Temperaturi de vară, maxime de peste 30 de grade. Prognoza METEO 11 septembrie 2020

Temperaturi de vară, maxime de peste 30 de grade. Prognoza METEO 11 septembrie 2020

Meteorologii anunță că vremea se va menține caldă în perioada următoare în aproape toată țara, maximele depășind 30 de grade Celsius.

Temperaturi de vară, maxime de peste 30 de grade. Prognoza METEO 11 septembrie 2020
Sursa foto: Pixabay.com
de Laura Dinu    |    11 Sep 2020   •   09:40

Prognoza METEO 11 septrembrie 2020. Vremea în țară

La această oră, cerul este parţial noros în zona Carpaţilor Orientali şi în nord-estul ţãrii, variabil în Oltenia, Transilvania şi în nord-vestul Munteniei şi mai mult senin rest. Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri în Carpaţii de Curburã. La ora 08, se înregistrau valori termice cuprinse între 6 grade la Topliţa şi 21 de grade la Buzãu, Constanţa-dig, Craiova şi Slatina.

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasã şi caldã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în zona de munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în regiunile sud-estice şi sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 32 de grade. Dimineaţa, izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza METEO 11 septrembrie 2020. Vremea în Capitală

Vineri dimineața, cerul este senin, iar vântul suflã slab şi moderat. La ora 09 se înregistrau 20 de grade la Bãneasa şi 21 de grade la Afumaţi şi Filaret.

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi senin, iar vântul va avea uşoare intensificãri. Temperatura maximã va fi de 29...30 de grade. Presiunea atmosferică este 755 mmHg

×
Subiecte în articol: meteo vremea
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close