Antena 3 CNN Actualitate Sfârșitul anului aduce temperaturi neobişnuit de mari! Temperaturile au urcat până la 18 grade Celsius

Sfârșitul anului aduce temperaturi neobişnuit de mari! Temperaturile au urcat până la 18 grade Celsius

Sfârşitul de an aduce temperaturi neobişnuit de ridicate pentru această perioadă. În Zimnicea s-au înregistrat 18 grade Celsius, în timp ce în Capitală mercurul termometrelor a urcat până la 12 grade.

Sfârșitul anului aduce temperaturi neobişnuit de mari! Temperaturile au urcat până la 18 grade Celsius
Sursa foto: Hepta
de Florentina Lazăr    |    29 Dec 2020   •   16:35

Florentina Lazăr vine cu informații despre temperaturile înregistrate la final de an.

''Sfârșitul anului 2020 aduce o vreme neobișnuit de călduroasă pentru această perioadă. Meteorologii au anunțat maxime cuprinse între 7 grade în estul Transilvaniei și chiar 18 grade în Lunca Dunării, Dobrogea, dar și județul Teleorman.

Cerul este variabil în majoritatea zonelor țării, iar vântul suflă slab până la moderat. S-au înregistrat temperaturi ridicate în mai multe zone din țară, mai exact 18 grade la Zimnicea, 17 grade la Călărăși și 16 grade la Constanța, Medgidia, Fetești și Cernavodă. Și în Capitală este cald.

Meteorologii au anunțat pentru azi și mâine temperaturi între 14, chiar 16 grade. În zilele următoare, căldura este destul de mare, o vreme destul de caldă pentru această perioadă.

Temperaturile anunțate de meteorologi sunt între 0 și 9 grade în depresiuni și 16-17 grade în sud-estul țării. Doar în zonele de munte vor fi precipitații mixte și izolat polei, însă în celelalte zone ale țării cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Așadar, până la finalul anului vom avea parte de o vreme frumoasă. Chiar și la începutul anului vremea va fi caldă. Temperaturile vor mai scădea puțin, însă ne vom putea bucura de soare și de o vreme frumoasă și în zilele următoare'', a transmis Florentina Lazăr, reporter Antena 3.

×
Subiecte în articol: temperaturi vreme cald
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close