Antena 3 CNN Actualitate Temperaturile explodează! Prognoza METEO pentru zilele următoare

Temperaturile explodează! Prognoza METEO pentru zilele următoare

Administrația Națională de Meteorologie anunță astăzi temperaturi în creștere față de ziua precedentă, cu maxime de 32...33 de grade Celsius. De mâine revin însă zilele caniculare, cu disconfort termic accentuat.

Temperaturile explodează! Prognoza METEO pentru zilele următoare
Sursa foto: Pixabay.com
de Laura Dinu    |    09 Iul 2020   •   11:47

Joi dimineața, cerul este variabil în nord-vest şi mai mult senin în rest, iar vântul suflă slab şi moderat. La ora 09, temperatura aerului avea valori cuprinse între 11 grade la Întorsura Buzãului şi Joseni şi 24 de grade la Mangalia. 

Prognoză METEO 9 iulie: Temperaturile sunt în creștere față de ziua precedentă

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasã, iar valorile termice vor creşte uşor faţã de ziua precedentã. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 şi 31 de grade.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza şi spre searã în zona montanã şi în regiunile nordice, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

De mâine însă revin zilele caniculare, cu temperaturi de 35 de grade în zonele de câmpie din sudul țării. Sâmbătă se anunță o zi deosebit de călduroasă cu temperaturi până la 36...37 de grade Celsius în Câmpia Română, în Lunca Dunării și meteorologii avertizează că și disconfortul termic va fi accentuat. 

Prognoză METEO 9 iulie: Cum va fi vremea în Capitală

În Capitală, cerul este mai mult senin, iar vântul suflã slab. La ora 09 se înregistrau 21 de grade la Bãneasa şi 22 de grade la Afumaţi şi Filaret.

Bucureștenii vor avea parte de o vreme frumoasã care se va încãlzi uşor faţã de ziua precedentã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 29...30 de grade. Presiunea atmosferică este 758 mmHg.

Sâmbătă, temperaturile vor crește și în București, ajungând la aproximativ 34...35 de grade Celsius. 

 

×
Subiecte în articol: meteo canicula
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close