Antena 3 CNN Actualitate Temperaturile vor scădea la mijlocul săptămânii, dar nu sunt încă şanse să ningă. Vezi prognoza meteo

Temperaturile vor scădea la mijlocul săptămânii, dar nu sunt încă şanse să ningă. Vezi prognoza meteo

Temperaturile vor scădea la mijlocul săptămânii, dar nu sunt încă şanse să ningă. Vezi prognoza meteo
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Noi 2010   •   11:26

Românii vor mai avea parte de câteva zile cu vreme frumoasă. Temperaturile vor scădea semnificativ de la mijlocul acestei săptămâni.
Nici vorbă, însă, de zăpadă luna aceasta.

Vremea primăvăratică va continua şi în primele zile ale săptămânii. Potrivit ANM, cerul se va menţine senin, iar maximele vor trece din nou de 20 de grade în zonele de câmpie din sud şi est. Altfel spus, va fi cu cel puţin 10 grade mai cald decât în mod obişnuit în luna noiembrie. Singura problemă o va ridica ceaţa matinală, din ce în ce mai persistentă în sudul ţării.

O prognoză pe 10 zile, oferită de weather.com, anunţă o scădere treptată a temperaturilor, astfel încât de pe 20 noiembrie maximele cu greu vor mai trece de 10 grade în sudul ţării. În celelalte zone va fi mai frig de atât.

Pe timpul nopţii, în centrul ţării, vor fi şi temperaturi negative. Pe măsură ce temperaturile vor scădea, vor creşte şansele de ploaie. Totuşi, nu sunt aşteptate cantităţi mari de precipitaţii.

Dacă vă doriţi zăpadă trebuie să mai aveţi răbdare. Până la finalul lunii nu sunt şanse prea mari să ningă nici măcar la munte. În prognoza realizată de accuweather.com, până la finalul lui noiembrie nu sunt anunţate nici temperaturi foarte scăzute, nici condiţii de precipitaţii. De fapt, în ultima săptămână de toamnă temperaturile maxime vor trece de 5 grade în majoritatea oraşelor şi pot ajunge chiar la 10 ...12 grade în sudul ţării.

Pentru informaţii complete despre avertizări şi starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close