Antena 3 CNN Actualitate Tenorul clujean diagnosticat cu virusul AH1N1 a murit de cancer

Tenorul clujean diagnosticat cu virusul AH1N1 a murit de cancer

Tenorul clujean diagnosticat cu virusul AH1N1 a murit de cancer
Sursa foto: tenor
13 Noi 2009   •   23:42

Tenorul clujean diagnosticat cu gripă porcină s-a stins din viaţă noaptea trecută. Medicii spun, însă, că speculaţiile conform cărora virusul A H1N1 i-ar fi grăbit moartea sunt false. Bărbatul era bolnav de cancer pulmonar de două decenii. Ajuns în fază terminală, cancerul l-a răpus.

Chiar dinainte de internare, atât baritonul cât şi familia lui au înţeles şi s-au împăcat cu gândul că bărbatul mai are doar câteva zile de trăit. Faptul că a contractat virusul gripei nu a influenţat cu nimic evoluţia bolii. Asta spun cei care l-au tratat.

La sfârşitul lunii trecute, bărbatul a fost internat la Terapie Intensivă, din cauza unei insuficienţe respiratorii. Medicii au aflat atunci că este infectat cu virusul AH1N1. După câteva zile, însă, baritonul a scăpat de gripă, lucru confirmat de trei seturi de analize. A rămas internat la Terapie Intensivă din cauza cancerului. O problemă care n-a mai putut fi depăşită.

Baritonul avea 51 de ani, era profesor la Academia de Muzică ?Gheorghe Dima" şi până în urmă cu doi ani de zile a colaborat cu Opera din Cluj-Napoca.

Observator

×
Subiecte în articol: virus AH1N1 gripa tenor cancer
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close