Antena 3 CNN Actualitate Tentativă de jaf la o bancă din Târgu Mureş. Doi bărbaţi l-au lovit pe paznic, dar nu au reuşit să fugă cu banii

Tentativă de jaf la o bancă din Târgu Mureş. Doi bărbaţi l-au lovit pe paznic, dar nu au reuşit să fugă cu banii

Tentativă de jaf la o bancă din Târgu Mureş. Doi bărbaţi l-au lovit pe paznic, dar nu au reuşit să fugă cu banii
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Ian 2011   •   18:13

Tentativă de jaf la o bancă din Târgu Mureş. Două persoane mascate au intrat, miercuri seară, în sediul BRD din cartierul Dâmbu Pietros din Târgu Mureş, unde au tras mai multe focuri cu un pistol cu gaze, iar paznicul a ripostat cu pistolul din dotare, atacatorii fugind fără a fura ceva, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Livia Popa, a declarat că, în jurul orei 17.40 două persoane mascate au intrat în sediul BRD din cartierul Dâmbu Pietros din Târgu Mureş, unde au tras două focuri cu un pistol cu gaze, moment în care paznicul din bancă a ripostat cu pistolul din dotare.

Popa a spus că o treia persoană a rămas în afara băncii, iar cei doi atacatori din bancă l-au agresat pe paznic, încercând să îl imobilizeze.

Atacatorii nu au reuşit să fure nimic şi au fugit, lovind în viteză un trecător de pe stradă. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, toate dispozitivele fiind în alertă.

Jaf ratat la o bancă din Târgu Mureş


×
Subiecte în articol: jaf banca BRD
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close