Antena 3 CNN Actualitate Tentativă de jaf la un magazin de bijuterii. Doi dintre cei trei hoţi au fost prinşi de angajaţi (VIDEO)

Tentativă de jaf la un magazin de bijuterii. Doi dintre cei trei hoţi au fost prinşi de angajaţi (VIDEO)

Tentativă de jaf la un magazin de bijuterii. Doi dintre cei trei hoţi au fost prinşi de angajaţi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
09 Oct 2010   •   19:19

Trei tineri au încercat să spargă vineri seară un magazin de bijuterii din Brăila. Doi dintre ei au fost imobilizaţi de angajaţii unităţii, iar cel de al treilea a fugit cu un autoturism în momentul în care oamenii s-au alertat. A urmat, apoi o urmărire ca în filme.

Doi dintre tineri au intrat în magazin ca nişte simpli clienţi, iar într-un moment de neatenţie al angajaţilor, au spart un colţ al vitrinei şi au început să ia bijuteriile. Au fost imobilizaţi imediat de cei doi salariaţi, în ajutorul cărora au sărit câţiva trecători. Un al treilea complice, aflat într-un autoturism, a plecat în viteză din faţa magazinului.

Poliţia l-a dat în urmărire, iar la ieşirile din municipiu s-au postat imediat filtre. Bărbatul a fost reperat în scurt timp în timp ce gonea spre Galaţi.
Asupra unuia dintre tâlhari s-a găsit o hartă a zonei şi a magazinului pe care l-au atacat. Oamenii legii spun că acest lucru arată că cei trei îşi plănuiseră fapta. Cei trei gălăţeni sunt cercetaţi pentru tâlhărie. Prejudiciul de 70.000 de lei a fost recuperat imediat de către poliţişti.



Antena 3

×
Subiecte în articol: jaf Brăila hoti bijuterii Politie politisti
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close