x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Tentativă de răpire la Bacău! Un bărbat a acostat o fetiță de clasa a treia pe care a încercat să o ia forțat „la București”

de A.M.P   •   13 Oct 2017   •   13:51
Tentativă de răpire la Bacău! Un bărbat a acostat o fetiță de clasa a treia pe care a încercat să o ia forțat „la București” 482
Foto: pixabay.com

O tentativă de răpire a unui copil a avut loc vineri dimineață, în apropierea Școlii Alexandru Ioan Cuza, din Bacău. În jurul orei 8:00, o fetiță de clasa a treia, lăsată de mamă în dreptul Tribunalului, la mică distanță de școală, a fost acostată în dreptul Cercului Militar de un bărbat coborât dintr-o mașină. Potrivit unor surse, mașina avea numere de Argeș, scrie Ziarul de Bacău.

Inițial, bărbatul i-a cerut fetiței indicații pentru drumul spre Autogară, după care i-a oferit bani, ca să urce în mașină și să meargă la București. Fetița a refuzat și a fugit din mâinile posibilului răpitor.

Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Bacău de Florin Lazăr, inspectorul general școlar. „Au fost înștiințate organele statului. Copilul este acum în siguranță, a fost foarte bine instruit de părinți și a refuzat să urce în mașină. Este îngrijorător ceea ce s-a întâmplat, vom lua și noi măsuri”, a declarat inspectorul general școlar.

sati