Antena 3 CNN Actualitate Tentativă de sinucidere la Piața Unirii. Circulația metrourilor a fost oprită mai bine de o jumătate de oră

Tentativă de sinucidere la Piața Unirii. Circulația metrourilor a fost oprită mai bine de o jumătate de oră

Tentativă de sinucidere la Piața Unirii. Circulația metrourilor a fost oprită mai bine de o jumătate de oră
10 Noi 2017   •   19:55

UPDATE: 20.35: Intervenția echipajelor de salvare s-a încheiat. Circulația metrourilor va fi reluată normal în scurt timp.

Știrea inițială

Circulația trenurilor este perturbată pe magistrala 1 a metroului bucureștean. O persoană a fost prinsă sub o garnitură de tren și este în viață la ora transmiterii știrii.

La Piața Unirii I nu se circulă în aceste momente. 

Călătorii au fost anunțați că este vorba despre o tentativă de sinucidere. 

La faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri, printre care două ambulante SMURD, echipaj de descarcerare, dar şi Detasamentul Special de Salvatori. 

Potrivit reprezentanților ISU, victima este un bărbat care a fost prins între spaţiul dintre perete şi vagon,

”Metrorex anunta ca astazi in jurul orei 19.30 la statia de metrou Piata Unirii 1, linia2 Republica- Eroilor, a avut loc o tentativa de suicid. Trenul a fost franat. Echipele de interventie ale Metrorex au intervenit pentru scoaterea victimei de sub tren in paralel fiind alertat 112 conform, procedurilor interne. Circulatia a fost reorganizata in sistem pendula pana la venirea autoritatilor din domeniu si rezolvarea situatiei. Circulatia va fi reluata normal imediat ce victima va fi scoasa de pe linie.

Víctima a fost scoasa in viata, de pe linie. La acest moment i se acorda primul ajutor. In curand va fi reluata circulatia trenurilor in mod normal” se arată într-un comunicat al Metrorex.

 

×
Subiecte în articol: sinucidere metrou Metrorex
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close