Antena 3 CNN Actualitate Tentativă de viol în staţia de autobuz din Constanța: „Poliţia a spus că nu vine decât dacă sunt dovezi concrete”

Tentativă de viol în staţia de autobuz din Constanța: „Poliţia a spus că nu vine decât dacă sunt dovezi concrete”

Tentativă de viol în staţia de autobuz din Constanța: „Poliţia a spus că nu vine decât dacă sunt dovezi concrete”
Sursa foto: sură foto Facebook Loredana Lacramioara Belciug
29 Iul 2019   •   10:28

UPDATE Un bărbat de 43 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru tentativă de viol după ce, în noaptea de duminică spre luni, ar fi agresat o femeie în vârstă de 55 de ani într-o staţie de autobuz din municipiul Constanţa, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Potrivit unui martor, Poliția ar fi spus că ei nu vin decât dacă au dovezi concrete că ar fi existat o tentativă de viol.

„Au sunat la poliţie, iar poliţia le-a spus că ei nu vin decât dacă au dovezi concrete că ar fi fost tentativă de viol ... păi ce concret vrei când femeia aia speriată ţipa că o violează, iar el avea pantalonii în vine? Aveţi grijă pe unde umblaţi, mai ales noaptea, că nu poţi şti peste cine dai. Poliţia a venit după aproximativ 20-25 minute. E inadmisibil”, a scris martorul pe pagina sa de Facebook.

Un bărbat de 43 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru tentativă de viol după ce, în noaptea de duminică spre luni, ar fi agresat o femeie în vârstă de 55 de ani într-o staţie de autobuz din municipiul Constanţa, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ). 

"La data de 28 iulie, în jurul orei 22,10, poliţiştii Secţiei nr. 5 Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanţa. Deplasată, de îndată, la faţa locului, patrula de poliţie a identificat un bărbat de 43 de ani care ar fi agresat, într-o staţie de autobuz, o femeie de 55 de ani din Constanţa. Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale", a informat IPJ. 

Conform sursei citate, suspectul a solicitat ulterior asistenţă medicală, fiind transportat la spital, însoţit de poliţişti. 

"După ce a fost transportat la spital pentru asistenţă medicală de specialitate, bărbatul a fost readus pentru audieri şi, în această dimineaţă (luni - n.r.), a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol. A fost introdus în arestul IPJ Constanţa", au mai transmis reprezentanţii IPJ.

×
Subiecte în articol: viol femeie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close