Antena 3 CNN Actualitate Tentativă de fraudă în numele companiei Kaufland! Nu dați click pe link

Tentativă de fraudă în numele companiei Kaufland! Nu dați click pe link

Kaufland România avertizează clienții în legătură cu o tentativă de fraudă prin intermediul unei false oferte online sub forma: „Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă!”.

Tentativă de fraudă în numele companiei Kaufland! Nu dați click pe link
de Laura Dinu    |    26 Mai 2022   •   12:20

Numele şi logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv în cadrul unei campanii online false, care urmărește inducerea în eroare a publicului, arată un comunicat al companiei.

Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să răspundă la 4 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un card cadou în valoare de 2000 de lei.

Mesajul care circulă în mediul online “Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă! Prin chestionar, veți avea șansa să obțineți Un card cadou în valoarea de 2000 de lei” și care redirecționează utilizatorii către link-uri precum mugualty.top/kaufland-de, silencetribute.top/kaufland-de, luncheonlimp.top/kaufland-de, telleringral.top/kaufland-de, falsehorfume.top/kaufland-de și ministerialseduce.top/kaufland-de, nu aparține companiei.

Compania îi îndeamnă pe utilizatori să nu participe la astfel de concursuri și să nu acceseze aceste link-uri, scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: Kaufland
Parteneri
Mama fetiţei omorâte în Bucureşti a mărturisit cine i-a ucis copilul
x close