Antena 3 Actualitate A încercat să-și ia viaţa pentru că nu se simţea iubită. Drama unei fete de 17 ani

A încercat să-și ia viaţa pentru că nu se simţea iubită. Drama unei fete de 17 ani

de S.T.    |    09 Dec 2015   •   17:54

O fată de 17 ani din Baia Mare, care avea prea mare aşteptări de la lumea din jurul ei, a recurs la un gest de neînţeles. A încercat să-şi ia viaţa. Într-o scrisoare de adio plină de întrebări şi frământări, spunea că nu se simte iubită.

Nu e prima dată când încearcă să se sinucidă dar cei dragi au reuşit s-o împiedice. De data aceasta, adolescenta s-a prăbuşit de la etajul 7. O minune a făcut să scape cu viaţă. Starea ei este gravă, spun medicii. 

Scrisoarea de adio a fost găsită de anchetatori pe un rucsac, lângă pervazul geamului de la care s-a aruncat. Tot acolo erau aşezate telefonul ei şi o lamă de ras.

Fata s-a prăbuşit în gol câteva etaje şi a căzut pe o copertină de la etajul 1. În mod miraculos, era conştientă atunci când au ajuns echipajele de salvare.

Locatarii blocului n-o văzuseră niciodată. Fata este elevă în clasa a XI-a şi studiază design vestimentar la un liceu din Baia Mare. În ziua în care a decis să moară a dat teza la matematică. Era veselă, spun colegii.

Scrisoarea de adio a fost confesiunea ei către cei dragi. Ştia că greşeşte, dar n-a ştiut cum să strige altfel că lipsa iubirii o doare.

Fata este acum în stare gravă la spital.

Sursa: Observator.tv

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close