Antena 3 CNN Actualitate Teodor Atanasiu şi fiul ministrului Apărării Naţionale au fost citaţi de DNA. Vezi ce învinuiri li se aduc

Teodor Atanasiu şi fiul ministrului Apărării Naţionale au fost citaţi de DNA. Vezi ce învinuiri li se aduc

Teodor Atanasiu şi fiul ministrului Apărării Naţionale au fost citaţi de DNA. Vezi ce învinuiri li se aduc
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Aug 2012   •   12:46

UPDATE 13:50- Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a declarat, joi, la ieşirea de la DNA Cluj, unde a fost audiat, că este cercetat ca învinuit într-un dosar pentru că ar fi folosit bani sau autocare ca să ducă lumea la vot şi "astfel ar fi influenţat nefast viitorul României şi căderea lui Traian Băsescu"

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, şi fiul ministrului Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, sunt vizaţi într-un dosar al DNA Cluj, în legătură cu referendumul, potrivit unor surse judiciare, scrie Mediafax.

Sursele citate au precizat că procurorii DNA de la Serviciul Teritorial Cluj fac acte de urmărire penală într-un dosar privind posibile fraude electorale la referendum, în cauză fiind vizaţi şi Teodor Atanasiu şi Dumitru Samson.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, Teodor Atanasiu este audiat la sediul DNA Cluj în legătură cu posibile fraude electorale la referendumul din 29 iulie, au declarat  surse apropiate anchetei.
   
Sursele citate nu au precizat dacă Atanasiu are calitate de martor sau de învinuit, pe motiv că ancheta procurorilor DNA este la început.
   
Potrivit acestora, Atanasiu ar fi participat la stimularea prezenţei la vot în timpul referendumului.
   
De asemenea, purtătorul de cuvânt al PNL Alba, Angelica Mocan, a declarat, joi că a auzit despre aceste audieri, însă nu poate oferi mai multe detalii, precizând că organizaţia va prezenta un punct de vedere public în cursul zilei.



×
Subiecte în articol: Corneliu Dobritoiu ministrul Apararii
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close