Antena 3 CNN Actualitate Teodor Baconschi jubilează pe Facebook după acţiunea ANAF împotriva Antena 3

Teodor Baconschi jubilează pe Facebook după acţiunea ANAF împotriva Antena 3

Teodor Baconschi jubilează pe Facebook după acţiunea ANAF împotriva Antena 3
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    16 Feb 2016   •   11:11

Fostul ministru de externe din regimul Traian Băsescu, Teodor Baconschi, jubilează pe Facebook după acţiunea ANAF împotriva Antena 3. Baconschi scrie că ordinul de evacuare primit de postul nostru este o binecuvântare divină asupra României.

Fostul ministru scrie că, „ e culmea neruşinării cu securiştii care se plâng de abuzuri staliniste, bolşevice, şi invocă morţii din decembrie 89. Lumea pe dos.”

Întors în ministerul de Externe în iulie anul trecut, pe un salariu gras, Baconschi, susţine că făcea foamea pe vremea securităţii. Teodor Baconschi a plecat, în 2012, cu coada între picioare de la şefia ministerului de Externe.

A fost demis după ce i-a numit „mahala ineptă” pe românii care au ieşit în Piaţa Universităţii ca să protesteze faţă de demiterea lui Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

ANTENA 3, ÎN URIAȘ PERICOL

Trustul Intact se confruntă cu un abuz fără precedent! ANAF şi-a trimis agenţii să scoată Antena 1 şi Antena 3 din sediu.

Este o acţiune în forţă în condiţiile în care trustul nostru a făcut zeci de cereri la Ministerul de Finanţe pentru a obţine dreptul de a închiria acest spaţiu, aşa cum prevede legea, fie a obţine un termen rezonabil pentru mutare.

Este o decizie nedreaptă a fiscului în condiţiile în care Antenele sunt singurele televiziuni nu au nicio datorie către statul român şi plătesc la zi taxele şi impozitele.

Realizatorii Antena 3 consideră că este vorba despre un plan vechi de închidere a televiziunii care de-a lungul anilor a făcut dezvăluiri şi anchete incomode.

Un lucru e cert: autorităţile ştiu că o televiziune cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri nu se poate muta în cinci zile.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close