Antena 3 CNN Actualitate Teodor Meleşcanu, despre excluderea din ALDE: O să-mi caut dreptatea în justiţie

Teodor Meleşcanu, despre excluderea din ALDE: O să-mi caut dreptatea în justiţie

Teodor Meleşcanu, despre excluderea din ALDE: O să-mi caut dreptatea în justiţie
Sursa foto: Foto: gov.ro
12 Sep 2019   •   15:40

Teodor Meleşcanu a vorbit, într-o conferinţă de presă, despre situaţia actuală din ALDE după ce acesta a fost ales preşedinte al Senatului, iar conducerea partidului a anunţat că a fost exclus din partid.

Senatorul Teodor Meleşcanu a declarat că nu recunoaşte excluderea sa din ALDE şi că va merge în instanţă pentru a-şi căuta dreptatea. El consideră că această decizie este neconstituţională şi ilegală.

„Din păcate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegală şi care de fapt nici nu există. Nu a fost pe ordinea de zi, nu a apărut niciun document, a fost o chestiune care doar s-a citit în şedinţă. Deci, din punctul meu de vedere ea este inaplicabilă, este anticonstituţională, contravine Regulamentului privind drepturile parlamentarilor şi din această cauză mi-a rămas o singură modalitate, de a-mi căuta dreptatea în justiţie. Şi voi face”, a declarat Teodor Meleşcanu la Parlament.

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis va refuza propunerile de miniștri, Teodor Meleșcanu a mai subliniat că nu a purtat discuții cu social-democrații, însă este convins că premierul Dăncilă va găsi modalitățile de a depăși aceste dificultăți.

„Cu toții sunt conștienți că ne aflăm într-o perioadă de pre-campanie, însă, din punctul meu de vedere oamenii nu trebuie să sufere din acest punct de vedere. Dacă această listă nu va fi validată se vor găsi și alte modalități. Eu nu am discutat cu președintele”, a mai precizat Teodor Meleșcanu.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close