Antena 3 CNN Actualitate Teodor Meleșcanu: „Mă bazez pe cei care cred că e nevoie la conducerea Senatului de un om cu experiență, echilibrat”

Teodor Meleșcanu: „Mă bazez pe cei care cred că e nevoie la conducerea Senatului de un om cu experiență, echilibrat”

Teodor Meleșcanu: „Mă bazez pe cei care cred că e nevoie la conducerea Senatului de un om cu experiență, echilibrat”
02 Sep 2019   •   16:23

Teodor Meleșcanu, fostul ministru de Externe, este susținut de PSD la șefia Senatului, după ce Călin Popescu Tăriceanu și-a dat astăzi demisia.  

„Am înțeles că, în acest moment, când discutăm, în cadrul grupului senatorial PSD s-a adoptat decizia de a-mi susține candidatura. Merg acum la colegii mei de la Senat și voi discuta și cu dânșii. 

Întrebat cum crede că vor primi această discuție cei de la ALDE, Meleșcanu a spus că „o să vedem când se va întâmpla votul”. 

„Mă bazez pe cei care cred că e nevoie, la conducerea Senatului, de un om cu experiență, echilibrat, pentru că în această perioadă Parlamentul va avea un rol cheie de jucat”. 

„Nu e vorba de o mediere între PSD și ALDE prin această propunere, e vorba de faptul că poziția pe care am avut-o, în mod normal trebuia să se perpetueze și această poziție de președinte este o garanție a faptului că ALDE nu va fi supus unor presiuni de un fel sau altul și va oferi și colegilor mei o perspectivă pentru viitor, pentru a rămâne în ALDE și pentru a ne dezvolta partidul în continuare”, a mai spus Meleșcanu. 

×
Subiecte în articol: Teodor Meleşcanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close