Antena 3 CNN Actualitate Teodor Meleșcanu, mișcare de ultimă oră. S-a înscris în Forța Națională

Teodor Meleșcanu, mișcare de ultimă oră. S-a înscris în Forța Națională

Teodor Meleșcanu, mișcare de ultimă oră. S-a înscris în Forța Națională
18 Oct 2019   •   15:15

Mișcare-bombă din partea lui Teodor Meleșcanu. Președintele Senatulu s-a înscris în Forța Națională, noul grup din Parlament în care se află foștii parlamentari ai ALDE.

”Forța Națională informează că domnul Teodor Meleșcanu, președintele Senatului României, s-a înscris vineri în partidul nostru.

Salutăm această înscriere și considerăm că prezența domnului Meleșcanu în rândurile noastre confirmă valorile pe care se bazează Forța Națională. Această înscriere e o onoare pentru partid și un imbold pentru alți români valoroși să devină și ei membri ai Forței Naționale.

Domnul Teodor Meleșcanu e unul dintre cei mai experimentați oameni politici din România. Diplomat de carieră, a intrat în Ministerul Afacerilor Externe în anul 1966, urmând pas cu pas cariera diplomatică până la rangul de ambasador. Timp de 7 ani de zile a fost membru al misiunii diplomatice a României pe lângă Organizația Națiunilor Unite de la Geneva, iar după Revoluția din 1989 a ajuns subsecretar de stat și apoi secretar de stat în MAE. A fost ministru de Externe în mai multe rânduri, ministru al Apărării Naționale, precum și directorul Serviciului de Informații Externe.

Meleșcanu are o veche activitate științifică și universitară, devenind doctor al Universității din Geneva în 1973, iar ulterior fiind profesor universitar la mai multe universități din țară.”, arată un comunicat al Forței Naționale.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close