x close

Teodor Meleșcanu, prima reacție după decizia CCR: „Cel mai probabil mă voi conforma și voi demisiona de la șefia Senatului”

22 Ian 2020   •   13:58
Teodor Meleșcanu, prima reacție după decizia CCR: „Cel mai probabil mă voi conforma și voi demisiona de la șefia Senatului” sursă foto: Agerpres.ro

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu a declarat miercuri, că așteaptă să vadă decizia și motivarea Curții Constituționale, adăugând că se va conforma hotărârii luate de judecătorii CCR.

„Aștept decizia oficială și motivarea judecătorilor. O decizie CCR se aplică și cel mai probabil mă voi conforma și voi demisiona de la șefia Senatului". a declarat Teodor Meleșcanu pentru HotNews.ro.

Curtea Constituţională a României a admis, miercuri, sesizarea referitoare la alegerea lui Teodor Meleşcanu în funcţia de preşedinte al Senatului, stabilind că este neconstituţională, au declarat surse din CCR.

Citește Și Curtea Constituţională a României a admis, miercuri, sesizarea referitoare la alegerea lui Teodor Meleşcanu în funcţia de preşedinte al Senatului, stabilind că este neconstituţională, au declarat surse din CCR.

 

Citeşte mai multe despre:

Teodor Meleşcanu CCR
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati