Antena 3 CNN Actualitate Teodor Meleșcanu, referitor la prelungirea stării de alertă: "Nu văd niște argumente puternice pentru a continua"

Teodor Meleșcanu, referitor la prelungirea stării de alertă: "Nu văd niște argumente puternice pentru a continua"

Teodor Meleșcanu, fostul ministru de Externe, e de părere că starea de alertă nu ar trebui să fie prelungită în țara noastră, după data de 15 iunie, fiindcă nu există niște argumente solide în acest sens.

Teodor Meleșcanu, referitor la prelungirea stării de alertă: "Nu văd niște argumente puternice pentru a continua"
de Claudia Simion    |    11 Iun 2020   •   23:04

"Lucrurile sunt foarte fluide. Eu nu văd niște argumente extrem de puternice pentru a continua. Sigur că e făcută pe baza unor evaluări ale unor medici specialiști. Dar trebuie să avem grijă de un alt lucru, și anume dacă tot stăm îngrădiți în casă, ce se întâmplă cu restul țării? Ce mișcă în economie și care e perspectiva noastră?", a declarat fostul președinte al Senatului.

Măsurile de relaxare a restricțiilor ar trebui aplicate în funcție de evoluția numărului de infectări de coronavirus din fiecare zonă a țării, a mai precizat Meleșcanu.

"Trebuie pur și simplu să ai o discuție și un dialog în care să ajungi la definirea unor zone în care sunt focare, în care trebuie aplicate reguli și asta se poate face tot așa cum sunt alte zone în care nu există probleme. Dă drumul la oameni. România nu e o țară mică, nu e nici foarte mare, dar are multe zone specifice. În anumite zone trebuie să aplici un anumit regim, în alte zone trebuie să dai drumul. Eu cred ca aceasta e soluția", a spus Meleșcanu la Antena 3.

Teodor Meleșcanu, despre prelungirea stării de alertă: "Nu văd niște argumente puternice pentru a continua"

×
Subiecte în articol: Teodor Meleşcanu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close