Teodorovici îi dă replica lui Cîțu: Jalnic, domnule pseudo-ministru!

21 Noi 2019   •   21:51
Teodorovici îi dă replica lui Cîțu: Jalnic, domnule pseudo-ministru!

Teodorovici îi dă replica ministrului Cîțu, după ce acesa a afirmat că va aduce directorii din Ministerul Finanșelor și din ANAF să prezinte informațiile și documentele oficiale legate de bugetul țării.

”I-am cerut pseudo-ministrului Vasile Cîțu să prezinte public dovezi și probe pentru afirmațiile halucinante legate de existența unor bugete paralele, unor "găuri" bugetare și a unor grupuri infracționale în Finanțe.

În replică, astăzi s-a grăbit să afirme că va aduce directorii din Ministerul Finanțelor Publice și din ANAF să prezinte ei într-o conferință de presă și în Parlamentul României, cu ocazia moțiunii simple, toate informațiile și documentele oficiale legate de bugetul țării.

Pseudo - ministrul Vasile Cîțu chiar nu înțelege că funcționarii publici nu trebuie implicați în răfuielile sale politice pentru că ei nu sunt nici pesediști, nici peneliști! Ei sunt profesioniști!

JALNIC, domnule pseudo-ministru.... JALNIC! Eu nu mi-am permis să-i implic pe oamenii din administrație în niciuna din cele 5 moțiuni simple îndreptate împotriva mea.

La moțiune sigur vei veni singur! Fără abuzuri la adresa oamenilor din Finanțe!

#spuipnlspuiFAKE”, a spus Teodorovici.

x close