Antena 3 CNN Actualitate Teorie explozivă. Un criminalist cunoscut face acuzații grave: „Mortul NU e patronul Hexi Pharma”

Teorie explozivă. Un criminalist cunoscut face acuzații grave: „Mortul NU e patronul Hexi Pharma”

Teorie explozivă. Un criminalist cunoscut face acuzații grave: „Mortul NU e patronul Hexi Pharma”
de S.T.    |    22 Mai 2016   •   23:22

Psihologul criminalist Tudorel Butoi susține că Dan Condrea și-a înscenat moartea.

„Haideti sa va dau una tare, domnule redactor: mortul din masina… nu e el! Din datele pe care le detin, el nu a putut fi recunoscut. Fata si toate celelalte sunt zdrobite, sunt atat de distruse incat nimeni nu l-a recunoscut fizic. Dar… langa el s-au gasit acte de identitate.

La sumele uriase de bani pe care le-au rostogolit acesti escroci, la structurile, institutiile banuite, pretabile a fi in acest joc, aceasta este o gluma de matineu. Se gaseste un fraier care seamana, ai inscenat accidentul si ai pus langa el actele. Asa s-a facut invazia din Normandia. Evident ca, pentru a putea verifica aceasta ipoteza trebuie sa ne aruncam pe amprenta genetica si pe amprentele papilare. Sunt singurele care (n.r. – impreuna cu amprenta dentara si cea oculara) ne pot da certitudinea. Sigur ca, pana la finalizarea anchetei, raman in lucru, ca ipoteze: un gest suicidar, un accident rutier, dar si aceasta inscenare a acidentului prin substituire de persoana”, a declarat Butoi pentru ziarulring.ro.

Tudorel Butoi: Toate variantele sunt posibile în situaţii de genul acesta

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close