Antena 3 CNN Actualitate Teorie-șoc în cazul polițistului de la Penitenciarul Arad care a fost găsit împușcat

Teorie-șoc în cazul polițistului de la Penitenciarul Arad care a fost găsit împușcat

Teorie-șoc în cazul polițistului de la Penitenciarul Arad care a fost găsit împușcat
Sursa foto: foto: Pixabay.com
20 Oct 2019   •   11:10

Teorie-șoc în cazul polițistului de la Penitenciarul Arad care a fost găsit împușcat.

Citește și: Un polițist de la Penitenciarul Arad găsit împușcat în timp ce era de serviciu

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a preluat cazul poliţistului găsit împuşcat în Penitenciarul Arad, procurorii mergând pe varianta sinuciderii cu arma din dotare.

"A fost deschis un dosar pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii. Poliţistul a folosit pistolul din dotare, model Carpaţi de calibru 7,65 mm", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorul Dan Ursu.

Poliţistul, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit împuşcat în Penitenciarul Arad, în noaptea de sâmbătă spre duminică, când era de serviciu. Corpul neînsufleţit a fost găsit de către colegi în jurul orei 04,00, în Postul Control 2 al unităţii.

"Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la faţa locului", precizează un comunicat de presă remis, duminică, de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Conform sursei citate, "poliţiştii de penitenciare sunt evaluaţi psihologic periodic, precum şi ori de câte ori este necesar, ultima evaluare psihologică fiind efectuată, în cazul de faţă, la data de 06.11.2018".

Poliţistul decedat era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999, iar colegii spun că şi-a îndeplinit "cu responsabilitate şi profesionalism atribuţiile de serviciu".

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close