Antena 3 CNN Actualitate Teorie șocantă după catastrofa aviatică din Columbia: ”Jucătorii Chapecoense au fost asasinați”

Teorie șocantă după catastrofa aviatică din Columbia: ”Jucătorii Chapecoense au fost asasinați”

Teorie șocantă după catastrofa aviatică din Columbia: ”Jucătorii Chapecoense au fost asasinați”
Sursa foto: Foto:Agerpres/AP
03 Dec 2016   •   18:32

Un coechipier al fotbaliștilor brazilieni uciși în tragedia aviatică din Columbia lansează o teorie șocantă: ”Prăbușirea avionului nu a fost un accident!”.

Încă în stare de șoc, fotbalistul Moises Santos, care nu se afla în avion din cauza unei accidentări la un meci la un meci anterior, a afirmat că pilotul Miguel Quiroga este singurul singurul vinovat de tragedie.

Pilotul bolivian de la compania aeriană Lamia a fost înregistrat în timp ce spunea turnului de control că rămâne fără combustibil, cu câteva momente înainte de a se prăbuși în munți, în Columbia.

Cu toate acestea, controlorii de trafic aerian l-au pus să survoleze zona aeroportului de la Medellin, înainte de a începe manevrele de aterizare.

Devastat, Moises acuză acum pilotul că a distrus zeci de familii și tot orașul Chapeco.

”La momentul accidentării mele l-am întrebat pe Dumnezeu și i-am spus soției ”de ce eu?” Acum pot să spun că datorită accidentării mele, Dumnezeu m-a salvat. Dar, dacă m-a salvat pe mine, de ce nu i-a salvat și pe prietenii mei care erau în acel avion. Prietenii mei au fost asasinați, acesta nu a fost un accident!”, a spus Moises, într-un interviu pentru presă.

×
Subiecte în articol: Chapecoense
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close