Antena 3 CNN Actualitate Ţepele lui Băsescu. "Asta a fost prima mare ţeapă din viaţa mea în relaţia cu un politician"

Ţepele lui Băsescu. "Asta a fost prima mare ţeapă din viaţa mea în relaţia cu un politician"

Ţepele lui Băsescu. "Asta a fost prima mare ţeapă din viaţa mea în relaţia cu un politician"
16 Apr 2013   •   23:00

Analistul Radu Tudor, invitat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, a povestit un episod amar din cadrul unei întâlniri cu Traian Băsescu. Mai în glumă mai în serios, Radu Tudor a precizat că a fost printre primii oameni care au luat ţeapă de la actualul preşedinte al României.

„Am zburat împreună cu avionul de la Bruxelles şi am avut ghinionul să fie ceaţă la Bucureşti şi am aterizat la Timişoara. Fiind ministru al Transporturilor Traian Băsescu în perioada aceea, l-a pus pe comandantul Aeroportului de la Timişoara să strige pe megafon: “Să vină ziaristul Radu Tudor la salonul de protocol”. Şi-mi zic: Ăsta vrea să bea cu mine”."

După o discuţie în salonul de protocol, în cele din urmă, Traian Băsescu şi Radu Tudor au ajuns la Bucureşti cu un avion pilotat chiar de către comandatul Aeroportului din Timişoara. La despărţire, Traian Băsescu l-a rugat pe atunci tânărul jurnalist Radu Tudor să-i dea adresa, spunându-i că ştie o fabrică de îngheţată senzaţională şi că vrea să-i trimită un tort de îngheţată.

„După două zile, pe baza adresei pe care i-am dat-o, mi-a venit citaţie la tribunal. Omul îmi făcuse plângere pentru că în urmă cu vreo doi ani de zile scrisesem că, atunci când şi-a reînnoit brevetul de comandant de navă, a dat cu nava de chei şi a făcut o daună de câteva zeci de mii de dolari", a povestit analistul. 

"Asta a fost prima mare ţeapă din viaţa mea în relaţia cu un politician", a mai spus Radu Tudor.

 

×
Subiecte în articol: radu tudor Sinteza Zilei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close