Antena 3 Actualitate Cel mai mare producător de medicamente din România anunţa o nouă structură în echipa de management

Cel mai mare producător de medicamente din România anunţa o nouă structură în echipa de management

de Claudia Popovici    |    02 Noi 2020   •   20:30
Cel mai mare producător de medicamente din România anunţa o nouă structură în echipa de management

Măsura a fost anunțată, marți, de Sun Pharma, care a stabilit o nouă structură corporativă începând cu 1 noiembrie 2020. Dragoş Damian, Director General, este promovat la nivel regional pentru Europa de Est şi Rusia, iar Bogdan Ungureanu a numit noul country manager.

Astfel, din noua poziţie de Director Regional, Dragoş Damian va coordona strategia de business regională şi dezvoltarea operaţiunilor grupului în Rusia, dar şi activitatea site-ul de producție al subsidiarei Biosintez din regiune.

Simultan, Dragoş Damian va conduce în continuare, în calitate de CEO, strategia și operațiunile locale pentru Terapia, inclusiv unitatea de producţie de la Cluj.

"Sunt încântat să pot implementa strategii de dezvoltare în regiuni cu un potenţial atât de mare. Grupul SUN PHARMA, din care face parte compania Terapia, are la dispoziţie numeroase oportunităţi de creştere în aceste regiuni, inclusiv prin medicamentele fabricate in România.. Numirea vine într-un context în care prioritatatile organizaţiei din ultimile luni la nivel global au fost si vor rămâne asigurarea sanatatii angajatilor, menţinerea continuitatii producţiei de medicamente pentru pacientii cronici si aducerea în România de medicamente împotriva COVID-19", a declarat dr. Dragoş Damian.

De asemenea, Terapia  anunţă şi numirea lui Bogdan Ungureanu în funcţia de Country Manager.

Bogdan Ungureanu este unul dintre cei mai apreciați leaderi din industria farma, cu o vastă experiență în domeniu. Pe parcursul celor 20 de ani de carieră în cadrul companiei Terapia, Bogdan Ungureanu a coordonat cu o viziune clară, activitatea întregii divizii comerciale.

În paralel, Bogdan Ungureanu îşi va menţine funcţia de Director Comercial, pe care o va exercita în continuare.

“Realizările companiei noastre de până acum au fost remarcabile şi ne propunem să continuăm să impactăm pozitiv vieţile pacienţilor români prin facilitarea accesului la noile medicamente din portofoliul Terapia” ,a menţionat dr. Bogdan Ungureanu, noul Country Manager Terapia.

Terapia - o companie SUN PHARMA, este cel mai mare producător de medicamente din România. Din luna martie 2015, a devenit parte a Sun Pharma, o organizație bazată pe cercetare şi dezvoltare care reunește 42 de situri de producție, în care se fabrică peste 2.000 de medicamente inovative, generice şi OTC ce sunt distribuite în peste 100 de țări, prin implicarea a mai mult de 32.000 de angajați la nivel global.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close