Antena 3 CNN Actualitate Terasele din Centrul Vechi vor funcţiona până la 4.00. Muzica şi spectacolele doar până la ora 22.00, iar nunţile, interzise

Terasele din Centrul Vechi vor funcţiona până la 4.00. Muzica şi spectacolele doar până la ora 22.00, iar nunţile, interzise

Terasele din Centrul Vechi vor funcţiona până la 4.00. Muzica şi spectacolele doar până la ora 22.00, iar nunţile, interzise
de S.T.    |    04 Mar 2013   •   20:14

Terasele din Centrul Istoric vor putea funcţiona, din 15 martie, cu respectarea mai multor reguli, stabilite printr-o dispoziţe emisă luni de primarul Sorin Oprescu, până la ora 4.00, muzica şi spectacolele până la ora 22.00, iar organizarea de nunţi şi botezuri sunt interzise, informează Mediafax.

Potrivit Dispoziţiei nr.194 privind stabilirea normelor de organizare şi funcţionare a teraselor sezoniere în perimetrul Centrului Istoric Bucureşti, terasele sezoniere pot funcţiona pe domeniul public sau privat al municipiului şi pe terenuri proprietate privată a persoanelor fizice sau juridice pe o perioadă de timp determinată, cuprinsă în intervalul 15 martie-15 noiembrie.

Terasele sezoniere pot fi amplasate numai în locurile pentru care se obţine aviz de la Direcţia Generală Dezvoltare urbană din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Poate fi avizată amplasarea teraselor pe totuare care au lăţimea minimă de trei metri, cu obligaţia de a se păstra un spaţiu liber pentru circulaţia pietonilor, înspre carosabil, cu lăţimea minimă de 1,50 metri, precum şi pe partea carosabilă a străzilor exclusiv pietonale, cu condiţia de a păstra o zonă liberă cu lăţimea de patru metri, pentru intervenţiile de urgenţă.

Muzica şi spectacolele live organizate pe terase se vor termina la ora 22.00, potrivit unei alte prevederi din dispoziţie.

Organizarea de evenimente festive private, precum nunţi şi botezuri, pe terasele din Centrul Istoric este interzisă.

Textul integral al Dispoziţiei nr. 194/04.03.2013 se află pe site-ul www. pmb.ro, la secţiunea acte normative.

×
Subiecte în articol: centrul vechi primar
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close