Antena 3 Actualitate Terenul care îi dădea insomnii Elenei Udrea, scos la licitație

Terenul care îi dădea insomnii Elenei Udrea, scos la licitație

06 Mai 2016   •   12:02
Terenul care îi dădea insomnii Elenei Udrea, scos la licitație
Sursa foto: Foto: Facebook/ Elena Udrea

Banca de la care fostul ministru al Turismului a obținut un credit de peste trei milioane de euro scoate la vânzare terenul pentru a recupera datoriile. La licitație au fost invitați și Elena Udrea și Dorin Cocoș.

Terenul a fost scos la licitatie pentru suma de 6,5 milioane de lei. Aceasta este a doua strigare. Valoarea initiala a terenului care este situat in Bucurestii Noi a fost de 8 milioane de lei (aproximativ 2 milioane de euro). Acum, banca de la care Elena Udrea a luat un credit in urma cu mai multi ani, incearca sa recupereze o parte din aceasta datorie.

La licitatie au fost invitati sa participe, printre altii, Elena Udrea, Dorin Cocos si Alexandru Faur, cel care a preluat, in 2010, creditul fostului ministru al Turismului. Dorin Cocos a declarat, vineri, la ICCJ, ca nu este interesat sa cumpere terenul, informează România TV.

Elena Udrea declara, în iunie 2010, că nu mai poate dormi noaptea de grija ratelor pe care trebuie să le plătească până la sfârşitul anului pentru achitarea creditului de 3,28 milioane de euro luat de la BRD.

"Nu mai dorm din cauza ratei la bancă. Să vă spun de ce nu dorm: pentru că eu trebuie să achit acest credit până la sfârşitul acestui an. Creditul a fost făcut pentru a cumpăra un imobil, un teren. Piaţa imobiliară era în expansiune. M-am gandit la vremea aceea că pe acel teren pot să dezvolt un condominium, nu-i aşa mare, e de 6.000 de metri, câteva case am gândit că pot să construiesc, să le vând să plătesc creditul şi să am şi eu un profit", declara Elena Udrea.

Din cauza crizei, Udrea a rămas doar cu terenul, fără a mai construi nimic pe el.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close