Antena 3 CNN Actualitate Terorizaţi de un criminal în serie. A omorât trei oameni, dar a fost eliberat de fiecare dată, pentru că "nu are discernământ"

Terorizaţi de un criminal în serie. A omorât trei oameni, dar a fost eliberat de fiecare dată, pentru că "nu are discernământ"

Terorizaţi de un criminal în serie. A omorât trei oameni, dar a fost eliberat de fiecare dată, pentru că "nu are discernământ"
de O.P.    |    22 Ian 2014   •   06:31

Un sat prahovean este terorizat de un criminal în serie. Bărbatul de 69 de ani şi-a omorât cu toporul un nepot de 38 de ani. Aceasta este ce-a de-a treia crimă pe care a comis-o.

De fiecare dată, criminalul a fost eliberat din cauză că nu are discernământ, spun rudele. Poliţiştii l-au reţinut şi urmează să fie prezentat pentru mandat de arestare, la instanţă. Va fi supus din nou unei alte expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernamant.

Acum, sătenii se întreabă care din ei va urma, atunci când criminalul se va întoarce acasă.

Criminalul şi-a omorât nepotul de 38 de ani după ce au băut împreună toată noaptea. Nenorocirea s-a întâmplat în comuna prahoveană Iordăcheanu şi nimeni nu ştie de la ce a început scandalul.

Bărbatul trăia într-o casă alăturată în aceeaşi ogradă cu sora lui. Femeia a fost singura care a acceptat sa-l primească, deşi îi era frică de el.

Vecinii sunt îngroziţi de fapta bărbatului şi se tem ca nu cumva ca judecătorii să îl lase liber pe criminalul care are deja 69 de ani. Bărbatul a mai fost condamnat de două ori pentru omor deosebit de grav.

Tribunalul Prahova a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pe numele bărbatului  În plus el urmează să fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul comiterii faptei.

×
Subiecte în articol: criminal in serie crime
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close