Antena 3 CNN Actualitate Trei teste PCR false, efectuate în Marea Britanie, descoperite de polițiștii de frontieră de la aeroportul Otopeni

Trei teste PCR false, efectuate în Marea Britanie, descoperite de polițiștii de frontieră de la aeroportul Otopeni

Doi români și un spaniol au încercat să intre în țară cu teste PCR false. Acestea erau efectuate în Marea Britanie și au fost descoperite de polițiștii de frontieră de la aeroportul Otopeni.

Trei teste PCR false, efectuate în Marea Britanie, descoperite de polițiștii de frontieră de la aeroportul Otopeni
Sursa foto: Poliția de Frontieră
de Cerasela Stafie    |    22 Dec 2021   •   18:38

Incidentul s-a petrecut marți, 21 decembrie, în jurul orei 04:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă Bucureşti.

Cele trei persoane, doi cetățeni români și un spaniol, au ajuns în România cu o cursă direcţia Doncaster, Marea Britanie. Indivizii le-au prezentat polițiștilor de frontieră teste PCR pentru depistarea COVID-19 cu rezultat negativ.

Oamenii legii au constatat că toate cele trei documente aveau același număr de înregistrare, lucru care a ridicat suspiciouni. Au fost demarate verificări suplimentare și s-a constatat că testele PCR sunt false.

”În cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la fals material in înscrisuri oficiale şi uz de fals, la final urmând să fie luate măsurile conform prevederilor legale în vigoare,” a anunțat Poliția de Frontieră, într-un comunicat.

 

 

×
Subiecte în articol: Aeroport Otopeni test PCR fals
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close