Antena 3 CNN Actualitate Theodor Paleologu, despre scorul uriaș obținut de PSD: ”Este datorat în mare măsură prostiei adversarilor”

Theodor Paleologu, despre scorul uriaș obținut de PSD: ”Este datorat în mare măsură prostiei adversarilor”

Theodor Paleologu, despre scorul uriaș obținut de PSD: ”Este datorat în mare măsură prostiei adversarilor”
Sursa foto: Foto: Facebook
19 Dec 2016   •   12:39

Candidatul independent la alegerile parlamentare Theodor Paleologu a comentat rezultatele alegerilor parlamentare, situaţia principalelor partide politice şi cum ar putea arăta următorul Guvern.

"Nu regret deloc că nu am rămas în politică, am luat totuşi peste 8000 de voturi de la Bucureşti, e ca în bancul cu piticul sovietic: cel mai înalt pitic din lume cu cel mai mare pitic din România. Văd că se îngroaşă rândul excluşilor din partide: domnul Preda, domnul Moroianu...ne gândeam să facem un club al excluşilor din partide, sub sloganul: "Excluşi din toate partidele, uniţi-vă!". Geoană, Moroianu, Preda, Zgonea, eu, suntem un grup transpartinic. Decanul este domnul Preda, care a fost exclus de două ori.

Scorul PSD este datorat în mare măsură prostiei adversarilor, dar pe lângă asta PSD a avut, de data asta, o campanie inteligentă, pentru că au ajuns să capteze sectoare din electorat care nu erau ale lor, electorat urban. Asta mi se pare noutatea scrutinului din 2016. Degringolada PNL nu e compensată de creşterea USR, care e un partid ambiguu, care e şi de dreapta şi de stânga, nu are un mesaj clar. Sunt oameni care au votat dreapta până acum şi nu au de gând să mai voteze PNL.

Aştept scuze şi nu mă întorc decât cu covorul roşu şi ca preşedinte al PNL. Nu cred că aceşti oameni se mai pot uita în ochii mei cu adevărat, după ce m-au exclus. Mă voi vedea cu domnul Băsescu, nu mă atrage o aventură politică în aşa o direcţie.

USR nu poate coabita cu ALDE. Iar Tăriceanu ar fi inconştient. E clar că vom avea un guvern PSD ALDE. Dragnea nu va fi premier, ne place, nu ne place, e însă un lider foarte bun şi a câştigat alegerile. E hilară apariţia lui Liviu Pop pe lista posibililor miniştri….”, a declarat Paleologu la Realitatea TV.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close