Antena 3 CNN Actualitate Ţi-ai echipat maşina de iarnă? Vezi ce surprize îţi rezervă vremea în acest weekend

Ţi-ai echipat maşina de iarnă? Vezi ce surprize îţi rezervă vremea în acest weekend

Ţi-ai echipat maşina de iarnă? Vezi ce surprize îţi rezervă vremea în acest weekend
Sursa foto: Foto: syncopatedeybate.com
de O.P.    |    04 Noi 2011   •   09:34

Nu începe să ningă, însă precipitaţiile nu vor lipsi, mai ales dacă mergeţi în acest weekend la munte. Astăzi temperaturile vor creşte puţin, mai ales în zona de deal şi de munte, iar cerul va fi în mare parte senin.

Maximele vor fi cuprinse între 10 şi 18 grade, cu minime de 0-10 grade. Un fenomen, neplăcut mai ales pentru şoferi, va fi prezent seara şi dimineaţa în zonele joase: ceaţa. 

Dacă vă aflaţi în drum spre munte, este posibil să întâlniţi un drum alunecos, fapt pentru care cauciucurile de iarnă vor fi de mare folos, mai ales că s-ar putea să întâlniţi şi controale în trafic.

Vremea pentru următoarele trei zile

Sâmbătă
maximele vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, cu un cer în mare parte senin, însă în depresiuni termometrele vor putea coborî până la -4 grade.

Dumincă situaţia se schimbă, vremea fiind în general închisă, cu înnorări pe arii extinse şi temperaturi în scădere. Vor fi precipitaţii sub formă de burniţă şi ploi, iar în depresiuni va fi întâlnită şi ceaţa.

În prima zi de lucru din săpămână, luni, vremea va fi închisă cu temperaturi similare cu cele de duminică - maximele fiind cuprinse între 8-18 grade, minimele între 0-8 grade.

Vezi care sunt temperaturile în cele mai mari oraşe ale ţării, pe www.meteoplus.ro





×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close